Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ψάρια στο φούρνο.. σαν τηγανιτά



 

Νόστιμα και χωρίς μυρωδιές τα ψαράκια μας,  για όσους βαριούνται το τηγάνι . Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να κάνουμε οποιοδήποτε ψάρι θα κάναμε στο τηγάνι. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία έχω κάνει γόπες.  Έχω δοκιμάσει πολλά είδη ψαριών και όλα έχουν  γίνει εξαιρετικά


Υλικά



ΨάριαΑλάτιΠιπέριΑλεύριΛάδι

Εκτέλεση



Αφού καθαρίσουμε καλά τα ψάρια μας τα πλένουμε και τους βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι. Φροντίζουμε να πάει παντού. Τα βάζουμε στο ψυγείο και τ΄ αφήνουμε τουλάχιστο μισή ώρα.Τα βγάζουμε τ΄ αλευρώνουμε και τα αλείφουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου με λάδι. Τα βάζουμε πάνω σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί  και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να κάνουν ωραία ξεροψημένη κρούστα. Ο  χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το μέγεθος των ψαρι

Συνοδεύουμε με σαλάτα ή χόρτα βραστά και αν  θέλουμε λαδολέμονο.

GreekMasa - Ψάρια στο φούρνο.. σαν τηγανιτά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου